Estoy en un receso, antes de entrar en el Partyslife, el "afterfive", como el tí de la calle Balmes y aprofito per reconduir aixó un litle antes de que El Cuervo se me suba a la chepa.

Vui agrair a tots els companys y companyes que s'han molestat en posar aquí qualsevol post encara que no vui mencionar a ningú per no donar li protagonisme. Tot el que s'ha dit sobre mi mateix es correcte, la heu encertada plenament,.....perdó per escriure en el nostre idioma però es que vaig amb una noieta del Baix Ebre i estic fen mèrits per compartir aquesta tarda la migdiada quan acabem aquí al afterti

But the other one Diandva is a little bit jealous and I must use this language too, This is a mess, the tequila, the porros, the rum,,,,,,,ahhhhh I changed one round and we – my and myself – we took a round of brugui to the memory of the great forero "The Cocinillas" – kichenillas , we said -, It was a nice change, but the tequila is the tequila and we continue now this way.

Sorry for he mess with the languages but love it’s this way and sometimes worst.

Yours sincerely and a hello of my Diandra and Monsita, es castelleira i diu que aquesta tarda farem una torre de tres amb folre i manilles entre els tres,…..estic nerviós, més que res pel tequila que em pot,.. però no patiu que la Harley ja fa tres bars que la vàrem deixar aparcada - quan es va afegir la Diandra al equip -, fins el dilluns.

Esta tarde-noche, después del tres amb folre i manilles le cantaremos una jotica a la virgen del Pilar y en memoria de la forera Repipi:

"por muy repulín, pulín
por muy repulín que seas
no dejarás de mojarte
los pelilloos cuando meas"

(bueno, la Repipi, exactamente, no, porque decía el papito enamoradizo que iba rasuradita, supongo que con la EpyLady del Moschino, y su amiga la Emuler- emuladora- EpyWuay del Roberto. ¿What Roberto? Cavalli, coño)

You will say, he’s not very drunk because he writes quit correctly. But not, the reason is because my help me and throw me a hand,......or two each one

Una abraçada i HAM for everybody (les leçons de langues de la Repipí je les ai fixées au feu dans mon coeur.......parti)