Bona estrena

Total Fecha Media Usuario
4 07/2015
Tmark149
2.958 veces
VER COMPLETA 03/2015
TIMIDOX
2.684 veces
VER COMPLETA 03/2015
oliverio
2.165 veces
VER COMPLETA 04/2015
Manhattan
3.553 veces

ver todas las fotos de Erika
68

añade tu experiencia con Erika

Ver comentarios del foro

por Tmark149
Barcelona

Apartamento por horas7
Duración60 minutos
Precio200
PechoTuneado
FumadoraNo lo sé
BesosBesa con lengua
FrancésNo lo sé
GriegoNo lo sé

L'Erika és una noia impresionant.
Al meu em va recordar Molt a Gemma Mengual, però en maca ...
Cos escultural de passar Moltes hores a gimnastes, de pell hiperbroncejada i acurada ... Ara Bé, qui busqui 1 noia despampanant tipo Barbie que s'oblidi. La gràcia de l'Erika és que és una noia normal, de bona pasta, AQUEST tipo de noia que te la creues paper carrer i et crida l'atenció paper Seu somriure i su mirada arretabadora, que no entens com és dedica esporadicament a AQUEST Negoci i no goses preguntar-li per no incomodar-la.
Anuncia que et 26 anys, podria Tenir-els perfectament per la manera com és té cura per dins de i per fora, però després de dir xerrar amb ella jo la faig més de la meva cinquena, sobre els 30.
Amb ella vaig complir la meva primera experiència amb una escort, era un repte personal que necessitava realitzar per trencar amb vells tabús envers el sexe, ja sé que no veu a ques, us ho explico perque us Poseu en situació de la papereta que li va tocar bregar ... Jo estava nerviós com ara un flam i ella va mirar de fermen-me sentir Bé en tot Moment i creieu-me que no li vaig posar Gaire fàcil. Però és carinyosa, atenta, pacient i perseverant.
No entraré en Detalls de la relació qualit perque me'ls guardo per me i és Poc condecorós, el que si us puc dir és que em va Fer una trencada de pubis o pelvis o que sé jo ... que a hores d'ara encara no em puc Moure !!! :) :) :)
El millor d'ella és tot. Però sobretot destaca paper Seu caràcter, su mirada i la dolçor a Tracte.
El Pitjor és no haver-la Conegut al metro oa la cua del super, enlloc de fermen-ho en una habitació per hores.
Si mai més m'animo a contractar una Servei de companyia repetiré amb ella segur, val la pena tot i que entenc que el preu no és ASSEQUIBLE per tothom.
Tracteu-la Molt i Molt bé !!!