Una experiència única

Total Fecha Media Usuario
1 10/2010
pere_p_p
1.873 veces

18

Añade tu experiencia con Nina

Ver comentarios del foro

por pere_p_p
Barcelona

Local Agencia o Club8
Duración360 minutos
Precio300
PechoNo lo sé
Fumadora
BesosBesa con lengua
FrancésCon
GriegoNo lo sé

Feia temps que tenia ganes de tenir una experiència en un club d'intercanvi i mai m'acabava de decidir.

Vaig anar al 240 a buscar una noia que tingués ganes de provar-ho i, després de descartar una antiga amiga, bàsicament perquè buscava emocions noves, vaig contactar amb la Nina (de fet va ser força casual i cap dels dos ens buscàvem). Ella no hi havia anat mai i també en tenia ganes.

Vam pactar el preu (300 € sense límit de temps) i vam anar cap al Training Pedralbes. Em vaig fer soci i ens van ensenyar el local. És força gran i les instal.lacions tenen qualitat. Hi havia molta gent.

La Nina és una noia catalana d'uns 30 anys, hostessa de vol, alta, rossa, molt guapa de cara i amb un bon cos (90 de pit).

La veritat és que després de xerrar una estona i prendre una copa, la cosa es va animar molt i vam decidir baixar a la disco. La Nina es va començar a deixar anar amb la música i es va començar a exhibir. El seu ball era super sexi i ens vam anar posant a to. Vam besar-nos a consciència, ens vam tocar per tot arreu, vam fer les mil i una postures i em vaig posar a mil. Tot això enmig d'una disco plena de gent, envoltats de curiosos que no paraven de mirar-nos (va ser força excitant) i d'altres parelles que es muntaven les seves festes. Vaig tenir la sensació d'estar amb la nòvia, hi havia feeling i els petons eren de veritat.

Hi ha tot tipus de gent en aquest local (gent jove i gent madura) i l'ambient és força agradable.

Vam decidir que no ens forçaríem a res i que només miraríem com estava el pati. La veritat és que ens vam trobar molt bé tots dos i no vam necessitar contactar amb cap altra parella. Vam buscar un lloc tranquil (ens va costar una mica) i vam decidir entregar-nos, no sense una mica de recel per por que algú vulgués apuntar-se a la festa....

Va ser genial i ens ho vam passar molt bé.

És una experiència que cal repetir.